- Intervju med Bill Wyman -
2007-10-04. Hotell Grand Sundsvall.


© Foto: Ulf Lindeberg


Pratade med legenden Bill Wyman, en stund, på eftermiddagen, spelade in för radio-program, som skulle sändas dagen efter på Radio Jämtland. Såg Bill Wyman och hans Rhythm Kings på Tonhallen i Sundsvall, och rapporterade från den inför konserten i Östersund dagen efter.
Fick en hel del intressanta synpunkter och kommentarer, som jag hoppas kunna göra ett längre program av. Åtminstone en halvtimmes. Tyvärr var han egentligen inte alltför sugen på att prata om The Rolling Stones, vilket man ju kanske kan förstå (trots hans egna Stones-merchandice-bok), men jag fick ändå många intressanta Stones-kommentarer... dessutom tog jag på mig en Beatles-T-shirt under kavajen... för att se hur han reagerade men det gick "bra"...:)
(kompletterad 2012-08-24)

/Ulf Lindeberg


Bill Wymans Rhythm Kings, innan fantastiska Beverly Skeetes som gjorde en fantastisk version av ”I Put A Spell On You” gjorde entré.
Suveräna Albert Lee, gitarristen mitt i bild, som jag också träffade och uppdaterade lite information om sedan senaste mötet i okt. 2006.......


Suverän
a Eddie Floyd, sjöng sin egen låt, mega-hiten "Knock On Wood"...

© Foton: Ulf Lindeberg